(+30) 210 9716582
Λεωφ. Μεσογείων 182, Χολαργός
info@exodos-development.gr
η εταιρία Exodos Development

Η εταιρεία μας

Η Exodos Development ιδρύθηκε το 2003 με σκοπό τη διαχείριση αλλά και την ανάπτυξη επαγγελματικών κυρίως ακινήτων, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος.

Με παρουσία στα πλέον εμπορικά σημεία, η Exodos Development έχει αποκτήσει ένα χαρτοφυλάκιο άνω των 185 ακινήτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με μηδενικό δανεισμό και ρυθμό ανάπτυξης που αγγίζει το 22% ετησίως, η Exodos Development κατατάσσεται leader και κυριαρχεί στο χώρο της διαχείρισης και ανάπτυξης εμπορικών ακινήτων.

H Exodos Development αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την εύρεση του ακινήτου ή των ακινήτων που αναζητά η κάθε εταιρεία με σκοπό να συνδράμει στη στρατηγική ανάπτυξής της με ταχύτητα και υπευθυνότητα. Παράλληλα, αποκτά συνεχώς νέα ακίνητα σε κεντρικά εμπορικά σημεία, εμπλουτίζοντας το χαρτοφυλάκιο της.

Γιατί να εμπιστευθείτε την Exodos Development

Έχουμε 19 χρόνια εμπειρία στη διαχείριση επαγγελματικών ακινήτων

Είμαστε ελληνική εταιρεία με μηδενικό δανεισμό και υγιή ρυθμό ανάπτυξης

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες εστίασης, ένδυσης, υπόδησης κ.α.

Δίνουμε υπεραξία στο ακίνητό σας μέσω των στρατηγικών συνεργασιών μας με καταξιωμένες εταιρείες αλλά και με την εξαιρετική ανακαίνιση του ακινήτου και την άψογη συντήρησή του έως τη λήξη της σύμβασης

Κινούμαστε με ταχύτητα, εχεμύθεια και αξιοπιστία

Exodos Development η εταιρία

Οι αριθμοί

Διαχειριζόμαστε ετησίως μισθώματα άνω των 3 εκ. €

Διαθέτουμε χαρτοφυλάκιο άνω των 185 ακινήτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

40 είναι μερικές από τις πολλές εταιρείες που μας εμπιστεύονται, ελληνικές και πολυεθνικές στο χώρο της εστίασης, ένδυσης, υπόδησης κ.α.

Brands που μας εμπιστεύθηκαν

Zara Kids Logo
Hm Logo
Elpedisonlogo