(+30) 210 9716582
Λεωφ. Μεσογείων 182, Χολαργός
info@exodos-development.gr
η εταιρία Exodos Development

Η εταιρεία μας

Η Exodos Development ιδρύθηκε το 2003 με σκοπό την επένδυση σε επαγγελματικά ακίνητα , τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος.

Η εταιρεία αγοράζει ή μισθώνει εμπορικά καταστήματα αλλά και οικόπεδα προς ανάπτυξη στα πιο εμπορικά σημεία της αγοράς με απώτερο σκοπό την συνεργασία με επώνυμες εταιρείες του Retail και της εστίασης. Το χαρτοφυλάκιο μας ξεπερνάει τα 185 ακίνητα, κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Με μηδενικό δανεισμό και ρυθμό ανάπτυξης που αγγίζει το 22% ετησίως, η Exodos Development κατατάσσεται leader και κυριαρχεί στο χώρο της διαχείρισης και ανάπτυξης εμπορικών ακινήτων.

Κατά την διάρκεια της πολυετούς εμπειρία μας η εταιρεία έχει χτίσει ισχυρές σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τις περισσότερες επώνυμες εταιρείες που αναπτύσσονται προσφέροντας τους καταστήματα σε εξαιρετικά σημεία αλλά και ποικίλους τρόπους οικονομικής συνεργασίας.
“Η εμπιστοσύνη είναι η αρχή της καλύτερης και σταθερής συνεργασίας”

Γιατί να εμπιστευθείτε την Exodos Development

Έχουμε 20 χρόνια εμπειρία στη διαχείριση επαγγελματικών ακινήτων

Είμαστε ελληνική εταιρεία με μηδενικό δανεισμό και υγιή ρυθμό ανάπτυξης

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες εστίασης, ένδυσης, υπόδησης κ.α.

Δίνουμε υπεραξία στο ακίνητό σας μέσω των στρατηγικών συνεργασιών μας με καταξιωμένες εταιρείες αλλά και με την εξαιρετική ανακαίνιση του ακινήτου και την άψογη συντήρησή του έως τη λήξη της σύμβασης

Κινούμαστε με ταχύτητα, εχεμύθεια και αξιοπιστία

Exodos Development η εταιρία

Οι αριθμοί

Διαχειριζόμαστε ετησίως μισθώματα άνω των 3 εκ. €

Διαθέτουμε χαρτοφυλάκιο άνω των 185 ακινήτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

40 είναι μερικές από τις πολλές εταιρείες που μας εμπιστεύονται, ελληνικές και πολυεθνικές στο χώρο της εστίασης, ένδυσης, υπόδησης κ.α.

Brands που μας εμπιστεύθηκαν

Zara Kids Logo
Hm Logo
Elpedisonlogo